Dům štěstí

Dům štěstí

Anotace: Není parádní ovládat přetvářku... protože přetvářka vždycky ovládá vás...

Za zdí z úsměvu,
V nejvyšším patře domu štěstí,
V křesle s opěrkou na ruce sedí ten,
co má prázdný kufr problémů,
a spokojeně svírá pěsti.

Za ochoty
a přátelství plného stolem
a obětavosti skříně
líně sedí ten,
co přes hrdost nevidí si na boty.

Ruku v pomoc nataženou,
na rtech rozdávačná slůvka.
co získávají důvěru.

Věřte mi – z takových lidí já se jednou poseru…
Autor Monte Carlo, 16.05.2011
Přečteno 403x
Tipy 4
Poslední tipující: Bambulka, Ariella13
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...
za vlastním já schovanej
svědomím bičovanej?
Kdepak ...to pokrytci nemaj ...
...
zajímavě napsané
STéčkové

16.05.2011 22:40:00 | Bambulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí