Hříčky a hříčičky

Hříčky a hříčičky

Anotace: Jak bych to asi tak vnímal :)

Nejsem básník,
pouze hráč se slovy.
Rád míchám písmenka
a vařím z nich svou polívčičku.
-------------
Hráč hřadoval na hranatém hradu.
Hrom do hranostaje, hráz se hroutí.
Hrbáč hřivnu hříchu hryže.
-------------
Pokud máte otravné přátele
a děsí vás válka,
stačí zavolat, hned jsem u vás z hor.
Váš mor.
-------------
Struna drnčí po sklence vína.
Zaplaš tím uměním, vole, splýna!
Autor Sanmaro, 16.05.2011
Přečteno 281x
Tipy 6
Poslední tipující: voslík, Maryje..., ilona, strašidýlko-střapatý, Elča
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezky mícháš :)

30.06.2011 22:00:00 | Maryje...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí