Návštěva I.

Návštěva I.

Anotace: na pokračování

Tradičně vstávám z postele,
Aniž bych se probudil.
Zoo v mém pokoji není,
řekl jsem své dlouhodobé
Návštěvě.
Odešla směr náměstí a vrátila se až navečer.
Druhý den
mi došel úšklebek v obálce
s leopardím vzorem.
Ta kráva zapoměla,
co je za zvíře.

Pobyt se mnou ji poznamenal...
Autor Lamorte, 17.05.2011
Přečteno 273x
Tipy 9
Poslední tipující: temný skřítek, Elča, la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí