No comment...

No comment...

Anotace: Tahle záležitost vybočuje z mého psaní, není to zrovna můj šálek kávy, prostě jen nevydržel ventil, povolil a vybouchlo všechno to svinstvo, co jsem v sobě dusil...

No comment...

Kam se podějí
až nebude co krást
hoši z firmy No comment…

Zatím sedí ve velíně
a pokouší se přemýšlet
kudy se ztratí
ještě dříve
než lůza
která každý den
chodí stále stejnou cestou
do práce a zpět
pomalu začne vybočovat z trasy
a povede své kroky
uličkami pro turisty
ona by si snad
ta drzá lůza
s nimi chtěla hrát
na schovávanou
na Malé straně…

Kdepak čecháčku
přestaň fantazírovat

kde je dnes domov můj
čí voda hučí po lučinách
kde jsme nechali Vlast Bedřicha Smetany
za níž dokonce někteří hrdinové-blázni
položili život.

Zbyly jen vzpomínky
ukryté v siluetách pražských památek

památek země
která došla tak daleko
že její prezident musí
ukrást pero
aby si někdo
ve světě všiml
že tady ještě jsme…
Autor Martin Vodňanský, 17.05.2011
Přečteno 313x
Tipy 3
Poslední tipující: Caricia, La Ragazza con Bandiere Ceche
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No, nebejt Češka, zasmála bych se nad poslední slokou :)
A ač jinak je mi z toho trochu smutno, zvedám palec ;)

17.05.2011 20:49:00 | La Ragazza con Bandiere Ceche

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí