DARY Z MOŘE.

DARY Z MOŘE.

Anotace: Bereme vše a chceme víc.

,,....v oceánech žijí velryby
rybáři přemýšlejí co kdyby

jedna náhle ubyla
a na stolech se líbila.

V restauraci čekají--
žraloky zákazníci chutnají.

Moře rudá skvrna zalévá
to z kosatky
krev lidská ruka vylévá.

Ploutve jim uřežou
ryby z vod na souš
utéci nemůžou.

Boháče slina obtéká
kaviár jim hrdlem protéká...,,
Autor Lavander, 17.05.2011
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí