Samé dobré zprávy

Samé dobré zprávy

Anotace: Všechno dobré, všechno fajn

Sbírka: Znovuzrození

Samé dobré zprávy
a neupřímný úsměv
Všechno dobré, všechno fajn
bylo, je a bude!

Bláznů plné ústavy?
A pochcípat však vkustně?
Raději Ábel nebo snad Kain?
Snad naděje - zbude..
Autor Satha, 17.05.2011
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab, klinika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí