čarodějka

čarodějka

Anotace: sdafasd

pomoz mi zabrzdit
ten vlak rozjetej
ač zdá se ti to jako
nápad ujetej

hlavně nenasedej
se mnou se nevez
já kdybych moh
tak bych tam po druhý nevlez

chápeš má slova
chápeš co říkám
většinou ti tykám
však příjdou chvíli kdy i vykám

občas přemýšlím
zda-li neumíš čarovat
a pokud ano
měla si mě varovat
Autor ostuda lidstva, 17.05.2011
Přečteno 356x
Tipy 2
Poslední tipující: Pythonissa__
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Věky věků se traduje -
každá ženská trochu čaruje.
Vodoo bych určitě já použila
a jistě někoho i zneužila :-D

31.05.2011 12:16:00 | E.T.Jane

Líbí se mi...

19.05.2011 09:12:00 | Pythonissa__

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí