OHNIVÝ RARÁŠEK

OHNIVÝ RARÁŠEK

Anotace: Zahřeje tělo i duši...

Jak nezbeda plamínek si skáče
dřevo praská, smůla pláče.

Co tenhle neposeda všechno dokáže,
ukrýt chlad a teplo roznášet!

Každý sílu jeho pocítí,
když zažhne a rozsvítí.

Paprsky ohně prohřejí tělo i dušičku,
nastavuji jim tvář jako sluníčku.

Nad pohled, který zklidní, není
když plamínek v plamen se mění.
Autor E.T.Jane, 18.05.2011
Přečteno 336x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., Květka Š., labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není nad toho raráška, co tančí v táborových ohních teplých letních večerů...

18.05.2011 08:05:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí