Tvůj rádce

Tvůj rádce

Anotace: ...tvého svědomí

Vkládám do Tebe důvěru,
jsi mi otevřená a oddaná,
cítíš, jak jsem blízko...?
blízko Tvému srdci.

Víš, to, že se dva sblíží
je krásné štěstí o náhodě;
nepočítáme přitom s hvězdami,
přesto každý má v duši ten
svůj vlastní vesmír.

To Ty jsi jedna z těch hvězd...

Oddávám se Ti jako otrok,
chci Ti sloužit,
ne jako nástroj,
ale jako rádce,
který Ti mluví do duše...

Rádce Tvého svědomí,
který Ti přidává,
když už Ty nemůžeš...

Posloucháš...?
Autor Tomáš Přidal, 18.05.2011
Přečteno 256x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Maryje..., CULIKATÁ, Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí