zázrak

zázrak

Anotace: bude se vám líbit

ZÁZRAK LÁSKY
Jsi TY láska? Po tobě toužím,
Na tebe myslím o tobě sním.
ovoce zakázané jak jinak mělo by to být.
Jak dítě nadšené co musí louží jít.
Po tvém boku taji jako led.
Co dřív jsem neměl mám hned.
Lásku, štěstí, budoucnost růžová by byla.
Kdyby se mi tahle barva aspon trochu zalíbíla

Já Dvě dlaně mám
i peklo jimi proteklo
štěstí pár buchet upeklo
a nezbyl ani drobek.
Ve Tvých očích s leskem
vidím pořád malé lvíče
nevinné, přesto tak divoké,
city mé k Tobě jsou opravdu hluboké.
lásko, chci znát vůni rtů Tvých,
chci je lásko, cítit na těch mých.
Láska je i popel,
z něhož Fénix vstal,
Dům s krbem, stan i hotel,
kde blízko hvězd jsi spal.
Láska je i popel,
z něhož Fénix vstal,
Dům s krbem, stan i hotel,
kde blízko hvězd jsi spal.
Autor finklmen, 18.05.2011
Přečteno 302x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, klinika, kuklicka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No, to je odvaha, když mi někdo už v anotaci sděluje, jak budu hodnotit ...

18.05.2011 22:38:00 | Jana M.

Moc pěkná.

18.05.2011 14:36:00 | CULIKATÁ

Vůbec tam nejsou špatná místa, ale tak trochu váhám, je-li věk skutečný... na dvanáct let to špatný není...

18.05.2011 12:44:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí