MYŠLENKY

MYŠLENKY

Anotace: ty které stékají...

Myšlenky stékají do poháru
plny však zklamaní a jedu
co pijí rozmaru
když dál lhát nedovedu
je v tom slabá naděje
jen každý poručí
co v čas spojuje
nikdo za nic neručí
možná se zítřek spojí
vteřina naději navrací
tak čeho se bojí
když cizí mince obrací
Dávám ti slovo
ale cítím se Hamletem
ale život z hvězd se dívá
minulost ale spalujem
Myšlenka je Lživá.?!
když stékají z mého poháru
co říci lepe,což nedovedu
neřeším žádnou záhadu
já ale piji z cizích poháru´
ALE ŽÁDÁM ŽIVOT O RADU...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 18.05.2011
Přečteno 221x
Tipy 27
Poslední tipující: hatlapatla, PIPSQUEAK, Gabrielle, Psavec, Danga, jvacl, Maryje..., danav, labuť, zenge, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy v životě je každá rada dráhá, někdy mrná, ale mnohdy se vyplatí, jenom od dobrých přáteli nic... nestojí.

18.05.2011 20:57:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí