Na Prodej

Na Prodej

Anotace: a nejsme všichni takoví?...

Před fádností světa,
u oltáře vyhoštění
zas a znova o dotek
prosí

Jako děvka, co se prodává,
každý, kdo se zaprodal,
srdce
opustil.
Vzdal se sebe

Jen kus masa na pultu,
leží v posteli
s šrouby v úsměvech
a do dekoltu utíká
se schovat
jako naposled

Zabavní dům v centru smrtí,
na kolotoči zápasů
a proher v bitkách polštářů,
pohrdá
důvěrou

Jen to nejhorší ze seznamu
s omluvou
přijímá.
A zas vysmívá se pod maskou chtíče,
do očí se nekouká,
před fádností světa
neuteče...
Autor Morsia, 18.05.2011
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí