Bylo, nebylo

Bylo, nebylo

Anotace: žádná pohádka

To, co bylo, už dávno není
to, co bylo, už nebude
to, co bude, je jenom snění
vzpomínky budou to, co zbude

To, co bylo, už odvál čas
polyká jej v zapomnění
to, co je - jen smrti hlas
říká, že se všechno změní

To, co bude, ví jen Bůh
a ten hlasitě mlčí
neprozradí, kde končí kruh
ani kde číhají čelisti vlčí

To, co bylo, už více nebude
to, co bude, nikdy nebylo
to, co je, s vteřinou ubude -
z koláče života sousto se ztratilo

V tom, co je, žít neumíme
od toho, co bylo, utíkáme
to, co bude, si jen vysníme
a pěkně se, přátelé, zmýlíme...
Autor A'tuin, 18.05.2011
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí