V tom horku voníš a připravuješ kulku pro něj

V tom horku voníš a připravuješ kulku pro něj

Anotace: ...pro M.L.

V tom přehnaně napnutém horku s křížkem po funuse
Vypadáš docela čerstvě a bohulibě, jenže já se nedám
Za vším tím bučením a v pekle sudy válením, oklamat
To cítím, miláčku, nikdy nejsi sama, tak ty chlapy nech

Ty bajthevej kecy zpoceného souseda jakože taky měl
Jak může nechat přítele bez vody a lásky dva dny?
Dva dlouhé dny bez útěchy…to bych taky neunesl
Provedl v epileptickém záchvatu nekontrolovatelný reset

S tím se dá žít, vždyť i ty zapomínáš, co bylo včera
Protože do polštářů už ses nabrečela dost a máš se ráda
Protože chlapům voníš a ráda slovíš celý vzrostlý les
Ještě zavrčím jako ten mazlík pode mnou, významně

No nic, jakože zas půjdeme, protože je čas slavit
I když bys za hřích stála, jenže komu tím prospějeme?
Na ten podivně neupřímný blugrass nemám chuť
Albí a Ben a Ivan a Janička také ne, ty musíš, ty chceš

V tom přehnaně upoceném horku ti udělám křížek
Vypadáš trošku unaveně, jenže já už musím za jinou
Protože ty voníš a právě připravuješ kulku pro něj
Abys ho mohla stehny obejmout a olízat mu přesnou ránu
Autor Petr Miroslav, 19.05.2011
Přečteno 452x
Tipy 4
Poslední tipující: Lota, šuměnka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na každý pád

nekradla jsem
jen dávala
podle vzoru žena
v každém pádu
dnes nevím
kdo jsi
muž
nebo soudce?
beze mne
není koho obžalovat
komu lhát
koho konejšit
volat…

o kom dnes sníš?

a s kým?
19.5.11

09.06.2011 22:16:00 | no

Odejdi
a přece zůstaň při mně
Stále se
jeden v druhém propadáme

27.05.2011 00:47:00 | Lota

ta poslední sloka je trefně úžasná!

19.05.2011 12:08:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí