Co všechno mám ráda

Co všechno mám ráda

Anotace: ....

Miluji jaro, všechny jarní květy,
miluji jaro a s přibývajícímí léty
snad stále víc.
Miluji slunce, když na mě svítí z výšky,
miluji louku, rozkvetné pampelišky
v barvě slunečnic.

Miluji bílou barvu sedmikrásek,
naivitu prvních jarních lásek
i vůni šeříků.
Miluji hvězdy, když zhasínají k ránu,
barevné záhony rozkvetlých tulipánů
a verše básníků.

Miluji rána, když zpívají ptáci,
když se jarní touha ve vzpomínkách vrací,
když kvítek rozkvétá.
Miluji tóny jarní symfonie,
když všechno kolem raduje se, žije,
miluji ČLOVĚKA.
Autor danav, 19.05.2011
Přečteno 317x
Tipy 23
Poslední tipující: TetaKazi, el viento, šuměnka, kasparoza, Lea Aura, Gabrielle, Psavec, Danga, Antares, vodnař, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

miluji vekrze s citem...

02.06.2011 11:09:00 | šuměnka

Krásné milování a něžně popsáno ..

20.05.2011 06:01:00 | kasparoza

Umíš se správně dívat, vnímat a všímat si i sebemenších detailů v kterých je mnoho krásna.Moc hezké.St

19.05.2011 11:53:00 | CULIKATÁ

... a umíš si ho vychutnat!

19.05.2011 11:40:00 | Jiparo

... miluješ život!...

19.05.2011 11:26:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí