Duševní resuscitace

Duševní resuscitace

Anotace: ...

To co ve mě neusnulo
teď probudit mám
a vteřiny procitnutí
tiše počítám

Duši mi to tlačí k zemi
srdce z hrudi ven
už začínám cítit vjemy
zase vím kdo jsem

Tělem už mi znovu proudí
strachuprostá krev
mysl se mi uklidnila
ztratil se z ní hněv

Rozeznávám všechny barvy
svýho okolí
moje ústa větru řekla
nic nás nebolí

V dálce slyším zbytky sebe
jak umíraj' ve stínu
Dneska znovu narodím se
dneska znovu zahynu
Autor No Shame, 19.05.2011
Přečteno 261x
Tipy 17
Poslední tipující: hrabě von Kracmar, ECHO PARAZIT, ŠEDIVÁ MYŠ, šuměnka, CULIKATÁ, labuť, Lea Aura, Gabrielle, la loba, Jiná, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Dneska znovu narodím se
dneska znovu zahynu"

tleskám pane...

23.05.2011 13:43:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí