SMUTEK SE NEMALUJE

SMUTEK SE NEMALUJE

Anotace: smutek...

V žalu v kterém se skrývá naděje
co někam vchází a nežaluje
na kraji propasti
poznáš smysl žití
co slůvkem se chytí
nikam se nevzdaluje
V prachu velkých cest
co vášeň spaluje
ty střípky času
v nás ukrajuje
bez štěstí
když platí je jako,jako smetí
smutek se nemaluje.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 19.05.2011
Přečteno 254x
Tipy 25
Poslední tipující: hatlapatla, PIPSQUEAK, CULIKATÁ, jvacl, Linzerka, labuť, Niky88, Gabrielle, Danga, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí