Je amen s časy

Je amen s časy

Anotace: Mnohdy si ani neuvědomujeme co všechno promarňujeme...

Tvé prošedivělé vlasy
Zplihle se válí na polštáři
Tvé znamení je na věky s rybáři
A ty teď pluješ jinde než mezi námi...

Je amen s časy
A ty se ptáš
Co já...

Ani nevím
Nahý tady ve tmě před tebou stojím
A ani nevím
Snad naříkám...

Přišla si pro tebe
Ona nesmlouvá
Ona neřeční
Ona bere

Tvé zplihlé vlasy
Tehdy před lety na polštáři
Autor pledge.cz, 19.05.2011
Přečteno 299x
Tipy 7
Poslední tipující: Kaina, CULIKATÁ, labuť, Gabrielle, Judita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítám Tě mezi námi.

20.05.2011 11:51:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí