Nočněchmurná

Nočněchmurná

Anotace: nočná myšlenka

Jsem stínem, který tě stíhá v žáru všedních nocí i dnů...
Hladová šelma, co číhá na kořist

Jsem duševním splínem tvých nejtěžších zármutků a kniha z jejíž stránek nemůžeš číst.

Jsem dnem propasti do níž neustále padáš.čekáš dopad..ale ten se nekoná..

Vyžívám se v utrpení..jak sladké..bájné opojení.
Pomsta se nekoná.
Modlíš se ke všem bohům a vzýváš všechny svatý.

Tmu prozáří jen úsměv lstivých šelem.
Peklo se plíží, hříchy co tě tíží jen tak nesmažeš.

Naivní představy snílků pošetilých.rozplynou se ve chvíli...

a pohádkové bytosti, s kterými rád tančíváš tě znenadání pohřbily.,,Vítej!"
Autor Sapphire - Taitiniatin, 19.05.2011
Přečteno 246x
Tipy 2
Poslední tipující: Mácha, Šepot ve větru
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to já tomuhle druhu básní zas holduju...skvělý... a to je docela slabý slovo...
-Naivní představy snílků pošetilých rozplynou se ve chvíli -
...to je prostě paráda..

09.04.2016 09:51:27 | Mácha

Moc pěkná, tomuhle druhu básní moc neholduju, ale tahle je opravdu dobrá :)

19.05.2011 23:46:00 | Šepot ve větru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí