SLIB...

SLIB...

Anotace: ...

Svět - stále stejný zdá se být,
Lidé - snaží se každý den snít,
Inteligence - hlouposti proplácí,
Bary - v těch dobře se utrácí,

Přátelství - ne vždy k vám povstanou,
Rodinou - pro mě vždy zůstanou,
Ostražití - zdají se být,

Lásku - u srdce cítí každý z nás,
Ámos - s ním učí se dětem snáz,
Sklo - třpytí se ve vodě,
Kra - naráží do lodě,
Utonout - ve vlastní lži - lze se tak lehce.
-
Vzduch - život v nebi kreslí,
Energie - nás nikdy neurdousí,
Rozhodnost - někdy nám chybí,
Odhodlanost - cosi nám slíbí,
Narození - obrat v našem životě,
Ignorace - nejhorší v robotě,
Klid - duši mír přináší,
Absolutno - někdy donáší.
Autor januve, 20.05.2011
Přečteno 325x
Tipy 9
Poslední tipující: ilona, Madanik, jvacl, Gabrielle, čas.běží
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí