Toulavá

Toulavá

Anotace: o něžné lásce

Toulavá
...

Chci Ti povědět
o měsíci
...
o tom jak voní

po dešti

O hvězdě
co u nás v noci
přespává

Má něžná lásko
...

Lásko
Toulavá

Chci Ti povědět
jak vetknout Tvou krásu
do veršů

O tom že věčnost
navždy zůstává

ale nejvíc

Má lásko!
...

Lásko
Toulavá

Možná už víš
že šeptat Ti do vlasů
o loďce měnící směr
z míst která jsou bolavá

tolikrát už jsem chtěl

Zůstaň se mnou,
Toulavá!

...
Autor Jasmin de Paris, 20.05.2011
Přečteno 297x
Tipy 21
Poslední tipující: gallatea, Víla, Juan Francesco de Faro, chicacheca, labuť, Zefi, hanele m., teď už nikdo, čas.běží, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí