Kdo slova hledá....

Kdo slova hledá....

Anotace: jen když se hledají....

V tisící vteřině někde jen lžou
jsou ale šance co vykřiknou
mrtvoly co nemají křídla
co se vykřičela
kdo ale nehledá
pak jen lže
nehledá
bloudící stráže....
kdo najde,to co není
co se v něm mění
jen se můžeme ptát
jak vítr vlát
jen když se hledají
výkřik co neznají
jen ale dál to nemá
kdo slova hledá.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 20.05.2011
Přečteno 229x
Tipy 7
Poslední tipující: hatlapatla, PIPSQUEAK, Tomáš Přidal, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí