Do ztracena

Do ztracena

Anotace: Pro Dária...

Sbírka: Ticho

Pomalu se mi vzdaluješ
už nevídám Tě
tak jako dřív
Už ani nevím
jak voníš
jak líbáš
co za pár chvílí
s Tebou
dala bych
...
mému srdci
jsi blízký
ale jen na pár dní
možná týdnů
Tvým zájmem
jsem zatím
zasažena
v Tvém náručí
se ze mě stává
smyslná žena
roztoužená
dnes i včera
ale jak dlouho
"láska" potrvá
než vyšumí
do ztracena?
...
Autor TedelyBear, 20.05.2011
Přečteno 265x
Tipy 6
Poslední tipující: hatlapatla, Jiná, CULIKATÁ, zenge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí