ODLIV SRDCE

ODLIV SRDCE

Anotace: ....

Jsi jako nenalezený ostrov
mozaika
z mušlí
co šumí šepotem lásky
jsi můj vnitřní tři D prostor
tváří několika
co cestou pošly
v zářezech do pažby

jsi jako nedohořená louč
věta
z otazníků
co slaně spolkl odliv
jsi můj osobní kouč
meta
z mezníků
co ztratila motiv

jsi pugét heliových balonků
víra
z nebes
co otvírá mi oči
jsi naděje z ryzích úlomků
síla
co po ní se svezeš
než to tady pro tebe skončí

jsi ledová perla moří
stín
z deště
co splavil mi srdce
jsi ponorka,co do mě se potichounku noří
vím!
ještě!
Tak dravě,tak skrze drze.
Autor ZILA78, 20.05.2011
Přečteno 312x
Tipy 25
Poslední tipující: tato22, Danga, Dota Slunská, Mbonita, la loba, hloubavá, labuť, Bambulka, CULIKATÁ, Jiná, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vzala mi dech,tohle kdyby mi někdo složil tak ...no bylo by to fajn:-)

23.05.2011 08:26:00 | la loba

...
síla
co po ní se svezeš
než to tady pro tebe skončí

...
víra
jež bez břehu, meze
osudná plavba dvou párů očí
....

Překrásná ...ST...

21.05.2011 12:21:00 | Bambulka

ta je přenádherná
četla jsem ji dvakrát dokola

/až to na mě někdo zavolá
tak mu budi věrná, věrná, věrná.../

větrná...

21.05.2011 07:47:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí