Nesetkání

Nesetkání

Anotace: o tom, jak jsme se potkat neměli, aniž bychom to věděli.

Víno těžší
než zvyklá jsem
po zodpovědnosti
se slehla zem

Jsi mi bližší
je to zvláštní
že svěřuju se
hloupou básní

Co je mi do mámy
co je mi do světa
když chvíle omámí
hlavu mi popletla

Proč jeden dotek
způsobí kouzlo
a problém nemalý
proč není
jen pár fotek
o tom
jak jsme se neznali
Autor Violette, 20.05.2011
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí