Iluze dnešního světa

Iluze dnešního světa

Anotace: ...

Již stahují se mračna nad mou hlavou,
supi kolem krouží, cítí blížící se hostinu.
Snad by se to dalo nazvat i zábavou,
kdybych necítila onu tíživou vinu.

Vždy jsem říkala…
„Můžeš mě milovat, můžeš mě nenávidět,
ale nikdy nezměníš to, jaká doopravdy jsem.“

Jenže nyní se dívám do zrcadla
a vidím odraz, jenž mi nepatří.
Vedle leží orchidej, která už zvadla.
Tuhle hru nespraví ani psychiatři.

To, co miluješ, je jen maska,
pečlivě vybraná a hříšně drahá.
Pavučina na skle, zrcadlo praská,
někdo další za nitky loutek tahá.

Mám jen chuť skočit,
roztáhnout křídla
a letět…
Autor Wyrda, 20.05.2011
Přečteno 302x
Tipy 4
Poslední tipující: Anjesis, CULIKATÁ, ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí