Chci dokonalý obraz snu

Chci dokonalý obraz snu

Anotace: ..

Chtěla bych alespoň slovem
umět vyjádřit všechny pocity
napsat co bývá mým snem
jenže mi pokulhávají věty
..
Dala jsem šanci pastelkám
prostor se popisuje těžce
pár desítek skic udělám
vysledek? potřebuje více
..
Poslední pokus si davám
vysvětlit to lidem kolem
a když reakci očekávám
odvětí, že jsem bláznem
..
Věřím, že jednou mi vymyslí
teleport myšlenek do počítače
nějaký tvůrce se zamyslí
a můj sen mi neuteče
Autor čas.běží, 21.05.2011
Přečteno 324x
Tipy 15
Poslední tipující: khantengri, ilona, Radek.oslov.Šafárik, Maryje..., nejsembásník, vodnař, Findë, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

*D
nuda není moje starost
touha, přelud ...?
lepší než bezcílnost

27.05.2011 20:04:00 | čas.běží

nechtěj si zhmotnit svoje sny,
jsou to jen touhy a přeludy,
žij tak, aby tvoje dny
byly jak pohádka - bez nudy ...

25.05.2011 07:00:00 | nejsembásník

Dobrý..

21.05.2011 09:42:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí