ZÁKONITOST ČI NÁHODA

ZÁKONITOST ČI NÁHODA

Anotace: ....

Zvířené průčelí okamžiku
ne náhodou
předstíráš důmyslnou rétoriku
na souši i pod vodou

zákonitost synchronicity
neskutečnost náhodou
dvě srdce dva monolity
s otevřenou svobodou

disharmonie našeho setkání
nežijeme ale přežíváme
k zamyšlení to svádí
zažitý sebeklame

s písečných bouří slov
v závějích a dunách hněvu
pohřben byl doslov
co unáší mě od tvého břehu

z výčitek a nadávek
vyobrazil bych epopej
z nepochopení a urážek
víru mou nehlodej

víra v sebe
víra není náhodou
víra že už tebe
ve mně nikdy nenajdou.
Autor ZILA78, 21.05.2011
Přečteno 261x
Tipy 22
Poslední tipující: Nick Name, Juan Francesco de Faro, Kars, Danga, Dota Slunská, la loba, hloubavá, labuť, Květka Š., CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Víra je krásná věc, však pozor, nesmí tě na scestí svést

28.05.2011 07:58:00 | Kars

Jojo ta správná depka ...

23.05.2011 08:27:00 | la loba

Hra se slovy - velmi depresivní, ale zajímavá!

21.05.2011 21:46:00 | hloubavá

obojí...

21.05.2011 07:48:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí