..do tahů naděje..

..do tahů naděje..

Anotace: o mlhovinách

S pohledem ke květu mlhoviny

čekám, až uzraje čas

Temnému vesmíru Dušička napospas

dávno už slavila pověstné křtiny

Petrolej do kovu maluje stíny

v severní obloze prvky a plyny

do tahů naděje, do rozpínavých krás…

°

S pohledem do Kočičího oka

čekám na devět životů

Na Dračím souhvězdí červený proroku

do modré panenky přání Ti vtloukám

Struktury chomáčů, výtrysky, odkaz

vlákny rys zavážu, až skončí sloka

pro rty co chutnají, pro otisk do boků…
Autor šuměnka, 21.05.2011
Přečteno 428x
Tipy 25
Poslední tipující: hatlapatla, jvacl, kroužek, Mbonita, hloubavá, zenge, Špáďa, Květka Š., labuť, divoska_jaja, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S pohledem ke květu mlhoviny

čekám, až uzraje čas

Temnému vesmíru Dušička napospas

dávno už slavila pověstné křtiny

Petrolej do kovu maluje stíny

v severní obloze prvky a plyny

do tahů naděje, do rozpínavých krás…

...kouzelný použití slov,je to krása číst :))..a ten petrolej do kovu maluje stíny mě prostě dostal:) ST

22.05.2011 20:27:00 | xoxoxo

..to je pěkný..ST!!

21.05.2011 19:26:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí