Příběh s otevřeným koncem

Příběh s otevřeným koncem

Anotace: určený stopovému množství lidí

Je konec
tvé integrity
V uších zní zvonění
na poslední míli
Útok se nevede
jenom na city
Octla ses na startu
namísto v cíli

Starosti
tví noví soupeři tě ženou
Dalšího průběhu budeš se bát
Staneš se neženou
A toto prozření
srazí tě jak střela v letu
Život překotný života jiného přivodí pád

Co říci mám teď

Pravda jak smrt
Může být nehezká
Příběh se zvrt
Jedna ruka netleská

Ty s jedním křídlem leť
Autor tichy.drak, 21.05.2011
Přečteno 280x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Bambulka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...
konec přinese nový začátek ...
a byť jen jedno křídlo
je to opora
jak se vléct aspoň po zemi
než zazvoní do časů
s příslibem
- znovu leť
...

21.05.2011 11:25:00 | Bambulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí