Tak Tak

Tak Tak

Anotace: tak

Diamantový strom
v aleji klenotů
je zářivý
jako úsměv
bez praskliny
na lesknoucí sklovině
nespoutaného mládí
s okovy kolem krku
v póze anatomie
je dovádivé
a nepředvídatelné
nikdy nevíte
co koho položí
život není zboží
tělo není kostým
svět není míč
ke kopané
a My nejsme sami...

...v mléčné dráze
s nafouklými břichy
obezity...
Autor Tomáš Přidal, 21.05.2011
Přečteno 222x
Tipy 10
Poslední tipující: jvacl, Mbonita, labuť, Jiná, čas.běží
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí