leporelo

leporelo

Anotace: jen takový pokus o báseň se slovem, které mi jen tak vytanulo na mysli..

oo

osud překotně skládá životní leporelo
plné stránek, co nejdou dohromady,
všechny ty zápory a klady,
to, co se stalo tak, jak mělo

příběhy lidí, co vstoupili mlčky a odešli náhle
a taky těch do hloubky vyrytých,
co stránkami putují stále,
v srdci na vždy ukrytých

někdy se chce brečet a potom zas smát
tak, jak to už po staletí chodí
v životě každého z lidí,
co s osudem chce se prát

člověk překotně skládá životní leporelo
plné stránek, co vznikají bez přípravy
s otázkou, co bude za dalšími sklady,
kdy duše opustí jeho tělo..?

oo
Autor dream in emptiness, 21.05.2011
Přečteno 331x
Tipy 16
Poslední tipující: patrikus, hašlerka, Zasr. romantik, Danger, Lioness, la loba, CULIKATÁ, Chancer
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo život je skládanka a každý kousíček má význam.

26.05.2011 20:36:00 | Danger

Co bude s námi pak, se asi nedozvíme anebo nám to bude jedno..teď na to radši moc nemyslím :-)

22.05.2011 13:02:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí