já vím

já vím

Anotace: ..i on.. pokus č.2

oo

já vím, že dal bys mi vše, co bylo by v tvé moci,
že chtěl bys se mnou trávit každou z těch nocí,
kdy koukáš do stropu a hlavou ti krouží tisíce myšlenek,
na to, kolik pravdy se skrývá v každé z tvých domněnek

já přece vím, jak moc by sis přál mít víc, než máš,
aby ten sen nebyl jen tvůj, ale náš,
jak bys chtěl pochopit, co se pochopit nedá,
to všechno, co moje srdce hledá

vím, že chvíle se mnou, pro tebe znamenají mnoho,
ale nemůžeš mě mít, tak co z toho?
co myslíš, že bude dál, kam tohle všechno spěje?!
neopětovaná láska tě přece nezahřeje

já vím, co říkají tvé oči, když do mých se dívají,
co je v nich skryto tak jasně a přece potají,
co ničí mě a zničí to i tebe, časem, určitě,
víš, že nemám v úmyslu trápit tě
nechci a nevím, co s tím..

oo
Autor dream in emptiness, 21.05.2011
Přečteno 383x
Tipy 19
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, hašlerka, Metcheque, Maryje..., Zasr. romantik, Gabrielle, Danger, Lioness, CULIKATÁ, čas.běží, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

s významem i bezvýznamně.. pěkná.. radši bezvýznamně... pěkně...slabě silná...

24.02.2012 13:09:42 | Písnička...

Vzhledem k tvému věku se dá předpokládat, že se to ještě změní! Tak zlom vaz! :o))

28.05.2011 23:17:00 | Zasr. romantik

Njn,pokud jsi sama,tak to nikdy nepochopí...

26.05.2011 20:34:00 | Danger

Krasna basen.ST

24.05.2011 21:46:00 | Lioness

ano..bohužel je to tak a v mém životě nějak často =((

24.05.2011 09:52:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí