A v zubech konec násadky

A v zubech konec násadky

Anotace: Text písně věnovaně paní profesorce Nj k životnímu jubileu... http://www.ladicpian.cz/mp3/A_v_zubech_konec_nasadky.mp3

1)
Já asi doopravdy nikdy nepochopím
Ty jejich naivní a mylný představy
Zájem o jazyk sousedů
V nich skorem vzbudit nesvedu
Protože němčina je zkrátka nebaví

Je to jak marné klání s větrnými mlýny
Ne vždy lze zvítězit v tom boji odvěkém
Ne každý student pochopí
Zda studium či konopí
Že vzděláním se šimpanz stává člověkem

Ref:
Vždyť je to snadné – pár slovíček
A sem tam der die das
Několik časů a občas trpný rod
Konjunktiv zwei a výslovnost
A za nějaký čas
Každý z těch pulců může hrdě vyplout
Do německých vod

2)
Já asi doopravdy nikdy nepochopím
Ty svoje snaživý a milý dětičky
Hledám svou třídu po škole
Hned nahoře a hned dole
A přitom chtělo by to samé jedničky

Je to jak marné klání s větrnými mlýny
Stačí jim bujné tvary slečny Priscily
Kluci se kolem sesednou
A zapomenou najednou
Všechno co jsme se do té doby učili

Ref:
Vždyť je to snadné – pár slovíček
A sem tam der die das
Několik časů a občas trpný rod
Konjunktiv zwei a výslovnost
A za nějaký čas
Každý z těch pulců může hrdě vyplout
Do německých vod

3)
Jak už jsem řekla asi nikdy nepochopím
Ty jejich naivní a mylný představy
Zájem o jazyk sousedů
V nich skorem vzbudit nesvedu
Protože němčina je zkrátka nebaví

Je to jak marné klání s větrnými mlýny
A výsledek je mnohdy dosti mlhavý
Když zadám třídě zadání
Vždycky mi hrůzu nahání
/: Že vlastně nelze říct že mě to nebaví :/
Že vůbec nelze říct že mě to nebaví
Autor Petrik78, 22.05.2011
Přečteno 452x
Tipy 3
Poslední tipující: Sunny, Bambulka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super

05.11.2011 15:49:29 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí