Noční můra neb smutný příběh

Noční můra neb smutný příběh

Anotace: Počin tohohle typu píšu když mě něco psychicky semele,vypíšu se a je mi líp.Tak tady je jeden...

Tančí se mnou divoký čardáš,
lámou mě,ječí kdy se nám vydáš.
Pohledem kalným duši mi matou,
na nervy hrají přestaň být svatou.

Přestaň být sladkým andílkem,
budeš výstavním modýlkem.
Nech ať každý si za dekolt sáhne,
když rukou,gestem na tebe mávne.

A pamatuj!Nesmíš se bránit,
když ukážou prachy,tělo si chránit.
Když budou tě chtít,musíš vše vydat,
nekoukat na krásu či jaký je případ.

Starý muž nebo dva chlapi,
postel nebo špinavé sklepy,
koukej ze sebe udělat děvku,
nebo ti krásko poškodím lebku.

Budeš jejich oddanou kurtizánou,
je jedno jestli Katkou nebo Hanou.
Tímhletím navždy své jméno ztratíš,
staneš se obětí vraždy jestli mě zradíš.

I kdyby ses schovala v černý díře,
nikdy nepodlehni slepý víře,
že bych tě nechal jen tak jít,
uteč a slibuji,nebudeš žít.
Autor Jekyll & Hyde, 22.05.2011
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí