Sarkasmus podle Boha

Sarkasmus podle Boha

Anotace: .................

....protože jsem debil
zněla odpověď na dotaz
který bůh mi položil,
proč život můj ukončil náraz
proč víc jsem se nesnažil
a skočil z mostu
že jsem se tím připravil
a o nebeskou poctu.

No,bože,dík nechci.

Mám od něj v pekle vyřídit vzkaz:

Ať jsou na mě milosrdní
a nesmaží na přímém ohni
ať mě pěkně povaří
s ostatními průšviháři
když promarnil jsem život
ať maj ze mě hlavní chod.

Dobrou chuť jim přeje bůh.

...a vykopnul mě ze dveří
Autor Marcone, 22.05.2011
Přečteno 368x
Tipy 14
Poslední tipující: No Shame, Juan Francesco de Faro, hatlapatla, BlackQueen, Zefi, Mbonita, la loba, Jiná, Květka Š., Trystan ap Tallwch, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prsíčko nebo stehýnko?Absolutně jsi mě pobavil!!!Sejdeme se na talíři!

23.05.2011 08:35:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí