Dračí

Dračí

Anotace: jen tak z pouhé hravosti nálady :)

Prohřátá zem,
v horkém oparu dračí žena,
mračna prachu rozvířena.

Draci mhouří oči,kořist pozorujíc,
houpe se v bocích,tělem chce říct.
Jsem ladná,jsem vnadná,ulov mě,
nebude to snaha marná,pojď ke mě.

Opusť svoje stádo,dej tělu co by rádo.
Ukaž vlídnost,schovej chlípnost.
Ukryj drápy ostří meče,
ať ti kořist neuteče.

Jsem dravá,mám jemnou kůži,
jsem hravá a vím,jak jednat s muži.
Podívej se do mých očí
kam i ďábel vkročí.

Napni svá křídla,dej si tu práci,
v tobě jsem se shlídla,nejsem tu pro legraci.

Jak já mám ráda tohle hraní,
tlumené řvaní
při dobývání...
Autor Jekyll & Hyde, 22.05.2011
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí