Tempus fugit

Tempus fugit

Smutný osud jednoho člověka
smutný příběh milionů lidí
spočívat jako mumie
v hrobkách egyptských faraonů

Modlit se k bohům slunce
hledat cestu ke spasení
k zapomnění v hlubinách země
vynalézt lék na smrt

Kdo by chtěl zažít
staletí utrpení
vidět všechny války
a šarvátky politiků

Jen tiše zpívat u ohně
tančit a víno pít
takhle to nefunguje
nelze zapomínat na všechno i nic

Tempus fugit, memento mori
neodvratný osud nás všech
smutný příběh milionů králů...
Autor Kristine Clary-Aldringen, 22.05.2011
Přečteno 216x
Tipy 9
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Maryje..., vlcatko, whiolet, Izzzi, Šepot ve větru
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a kdo by chtěl umírat mladý a nezažít nic...

29.05.2011 13:23:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí