Žluté klasy

Žluté klasy

Anotace: .

Perníkem rozkrájej les,
to úbočí v sedlákově voze,
polil si svěcenou vodou
kterou si na křídlech nes'

Sejdi dolů, do té rokle,
tam motýlů křik v pole,
dones tam svůj křížek
to zrcadlí hladina dole.

Rozfoukej vší silou,
žluté klasy v lánech,
rozřízni je pilou,
tak jako dřív
udělals' to s mou duší milou...
Autor Mrtvý květ, 22.05.2011
Přečteno 270x
Tipy 3
Poslední tipující: hatlapatla, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí