Volná

Volná

Anotace: ...

Zas je tu den,
Kdy bolí i nadechnutí.

Ta díra uvnitř mě
Začíná být hluboká
Čím dál víc.

Padám do ní,
Do toho ztracena.

A na svůj život hledím
Jen s nechutí.

Jenže i ona Smrt má svůj rub
I líc.

A až jednou dopadnu na tu
Děsivě chladnou zem,
Či, co je tam dole,

Odpusť, ale vím,
Že v ten den
Budu svá,
Volná.

V pekle čeká mě prý životní role.
Už teď umírám pozvolna.

Brzy bude klid.
Bez Tebe.
Autor teniska, 22.05.2011
Přečteno 254x
Tipy 5
Poslední tipující: Maryje..., Kars, Skalsky Pavel, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí