Ukřižovaný

Ukřižovaný

Anotace: ...

Ukřižovaný láskou
odsouzený bez odvolání
nevyslyšené volání
klečím u kříže
bídná hříšnice
to kvůli mě jsi
vykrvácel
už nechci
nechci ztrácet
svou duši
po střípkách
po kapkách krve tvojí
nikdo z nás
při soudu posledním
neobstojí
žijeme jen zabíjením
sama sebe
pro tebe
pro tvé nebe co není
pláču slané slzy
za všechno zlé
čemu jsem život dala
moc mě to mrzí
jsem jen člověk
a nedokážu milovat
a tys za mě svůj život dal
sad na okamžik
jsi pošetile zadoufal
Svět bude spasen
a místo toho
svět dál trpí ve válkách
a já ...
jsem marná zbytečná
jsem plná pýchy,zla
a to co jsem spáchala
je zlomek skutečnosti
...
Autor la loba, 23.05.2011
Přečteno 272x
Tipy 37
Poslední tipující: Lamorte, chicacheca, Juan Francesco de Faro, whiolet, James Libustka, el viento, Danger, Jeněcovevzduchukrásného, Nola77, jvacl, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

užasné

27.05.2011 21:36:00 | whiolet

Tomu říkám odhalení...těla i duše.

25.05.2011 06:48:00 | Danger

bože, věděla jsem, že máš talent, ale tohle je fakt geniální záležitost...

23.05.2011 18:47:00 | Lagedama

Krásně napsaná

23.05.2011 11:49:00 | Skalsky Pavel

očištěná
slzami lidské zrodu
jsi Žena
co ve víno mění vodu...

23.05.2011 10:09:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí