Co když konec přijde

Co když konec přijde

Anotace: ...

S ním jsem šťastná,
když koutky své nadzvedne,
na mě se něžně usměje,
jsem láskou zajatá.

Když v noci spí,
jako neviňátko se tváří,
já se strachem usínám,
až probudím se, bude stále tam?

Co když sen se rozpustí,
ráno se probudí,
poslední polibek bude chtít mi dát,
co potom? Budu memoáry psát?
Autor Gaia.M, 23.05.2011
Přečteno 243x
Tipy 2
Poslední tipující: Danga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí