ČERNÝ TRÁPENÍ

ČERNÝ TRÁPENÍ

Anotace: jednou jedna z lásky...

Svíráš moje srdce
moc pevně Martine.
Prosím dej mu co předtím
nebo zahyne.

Velký trápení,velký tlak,
do hloubky tiskne vodoznak.
Modrý jako chrpy,
všechno ve mě pláče,úpí,trpí.

Vrať se,
bylo by mi líp.
Srdcem protnutý
Tvůj omamný šíp.

Žhavý jako zapálený knot,
našel nejcitlivější kout,
začal hořet a dmýchat,
dusí mě,nemůžu dýchat.

Protože není čistý,
jako v bahnu ležící listí,
jako v bahně ležící lupení,
kvůli Tobě je černý mý trápení.

Černý Martine,
vrať srdci lásku nebo zahyne.
Autor Jekyll & Hyde, 24.05.2011
Přečteno 249x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí