Plot

Plot

Anotace: ...

Proč tu píšu tyhle řádky?
Noc je mladá.
A mě nikdy nechce se jít spát.
Místo toho,
bláznivé básně se mi chce psát.
Neměl bych se tolik zamýšlet nad životem,
když ho za těch pár let nemůžu znát.
Ovšem připadám si jak za plotem,
a za tím plotem jsou další a další etapy života,
o kterých si snad můžu nechat jenom zdát.
Vím, že je tu řešení,
vím, že to může mít dobrý konec.
Ale všude číhá tolik pokušení,
že čekám blízký konce zvonec.
Autor Gold Dust Man, 24.05.2011
Přečteno 246x
Tipy 1
Poslední tipující: Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí