Před nástupem na jeviště

Před nástupem na jeviště

Anotace: ...

první - pruhaté boty,
druhý - velký širák,
třetímu zas do dobré noty
zpívá známý sólista
tam na jevišti
v opeře
zatím,
co se tu prochází
proud
či dav?
nedočkavých sboristů

po foyeru

zapějí mi do ucha
kus lazebníka
sevillského
Autor Xantista, 24.05.2011
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí