Tornádo vzpomínek II.

Tornádo vzpomínek II.

Anotace: Minulost & Realita A jak to vidím dneska..

Realita:
Příjemná nezávislost odešla s časem
nehledám-už mám a přesto-kde vlastně já jsem?

V pondělí po práci už zase spěchám,
dobíhám autobus a sotva dýchám.


Úterý proběhnu obchod po obchodě
sháním a neseženu-nechávám na náhodě.

Ve středu už musím žehlit, prát
a pak ještě s dětmi učit a hrát.

Čtvrtek byteček-náš chlíveček uklízím,
zmačkané oděvy z podlahy odklízím.

V pátek u televize usínám
co udělat zítra, v hlavě si prolínám.

Víkendové akce bývají náročné
někdy prázdné a trošku zbytečné.

Jak si umět s životem poradit?
Na další den, příjemně se navnadit?
Lehce si vstávat, prožívat každý den
být spokojená a plnit si svůj sen?
Autor E.T.Jane, 24.05.2011
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí