O tužbách, víře, naplnění ... a zmaru ...

O tužbách, víře, naplnění ... a zmaru ...

Anotace: ***- ...

*

... člověk většinou ...
úpěnlivě myslí ...
... ... na to co nemá ...

a to vede k neurčitý zášti k těm co to maj´...
... těch co třeba nemaj zase něco co tihle maj´ ...

Což je ale naprosto v pořádku,
protože všichni společně ...

... ... .... ... míří doprdele ... :-))

***- ... v kterémžto úsilí ... ...
... je naší povinností si navzájem všemi prostředky pomáhat ...

**-**


-----------------------------------------------

Comment 18.5.2011 11:36

.

*
Autor HarryHH, 24.05.2011
Přečteno 326x
Tipy 5
Poslední tipující: cevert, jvacl, Michal Kvido, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přes všechny zákruty míříme tam přímo...

24.05.2011 23:07:00 | Michal Kvido

Všichni do prdele?, blbost, k Světlu, nebo k temnu.

24.05.2011 17:05:00 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí