Reálně pohádková

Reálně pohádková

Anotace: Když píšeme..můžeme být kýmkoliv... Když píšeme...dokážeme cokoliv

Reálné zasnění do fantaskního světa.
Hry se slovíčky..
s našimi představami..
jsou jako políčky.

Zda je to pouhý sen a nebo realita.
Zda je nocí den, nebo noc dnem.
Ta skrytá identita, ve které nejsme sami.
Utržené rány nebolí.

Můžeš mne zabít,nebo mne milovat.K
dyž se to nepovede,začneme od znova.
rozbitá osnova..
nohy jak z olova..
city nafukovací.

Skončíme na matracích pohádkového hřbitova.
Autor Sapphire - Taitiniatin, 24.05.2011
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: Mácha, chicacheca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Píšeš nádherně.

09.04.2016 09:45:55 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí