Den Dobrý

Den Dobrý

Anotace: pruběh každeho druheho dne

Nachazím se ve své posteli,
koukam do blba a piji.
Večnost chvíle mě tak trápí,
mami co mi je?
Pod dekou mam supernovu,
černou díru a sirius k tomu.
Kouř z cigarety mě zahaluje,
vidím krtky a kupu hnoje.
Nikoliv v mé posteli,
možna v lahvi v sekci na mol,
kde se plavím na špuntu a bojuji s vlnami.
Autor Ravensburger, 24.05.2011
Přečteno 240x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, chicacheca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí