Smysl života

Smysl života

Anotace: Nechápu smysl života...

Prostá duševní nahota,
zbytečně prolité slzy.
Nechápu smysl života,
snad pochopím ho brzy.

Nesplněná přání,
promarněné dny.
Nekonečná klání,
nevyřčené sny.

Přeplněný dav,
na porážku kráčí.
Přebytek tupých hlav,
jež v krvi se smáčí.

Prostá duševní nahota,
zbytečně vyřčená slova.
Užírající samota,
jež škrtí nás znova.
Autor Mišule, 24.05.2011
Přečteno 687x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, CULIKATÁ, Mbonita, labuť, Jiparo, chicacheca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí